Категорії Інформація
Каси Додати подію
NINO KATAMADZE
25 травня 2024

NINO KATAMADZE

Ціна: 570-3270 грн

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1
Купити квиток
570-3270 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "NINO KATAMADZE "

25 трав., субота

Про подію

НІНО КАТАМАДЗЕ У КИЄВІ!

25 травня 2024 року столичний Жовтневий палац чекає гостей на виступ неповторної Ніно Катамадзе на своїй сцені в Києві! Історія знає багатьох унікальних виконавців та зірок естради, проте навіть у цей список імен грузинська суперзірка вписана особливим шрифтом. Бо самобутність її музичного таланту важко не помітити. Неможливо не захоплюватися її творчістю, різноплановістю, джазовою грайливістю та оманливою легкістю композицій. У свої музичні полотна Ніно органічно вбудовує національні мотиви, які цікаво обігруються та успішно переплітаються із теплим весняним естрадним джазом.

Концерт грузинської суперзірки

Успіх до співачки прийшов далеко не відразу, хоч неповторний вокал виконавиці завжди виділяв майбутню грузинську зірку. Широку популярність у країні, а потім за її межами, творчість Катамадзе здобула наприкінці 90-х, коли вона заспівала із чудовими музикантами Insight. Співає Ніно в основному рідною для неї грузинською мовою і лише зрідка англійською, що зовсім не заважає будь-якій публіці цінувати та захоплюватися її творчістю. Оскільки головною мовою та таємною зброєю виконавиці є саме музика, яку співачка щиро кохає. І не просто дарує її своїм слухачам, а насолоджується нею на сцені, що чудово передається залу.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт незрівнянної Nino Katamadze у Києві, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Багато інших чудових концертів в афіші Києва чекають на свого глядача на сторінках нашого сайту.

Яку подію ніяк не можна пропустити у Києві? Приїзд дивовижної Ніно Катамадзе із концертом!

  1. Самобутня грузинська виконавиця
  2. Гарна та різнопланова тепла музика
  3. Чарівність грузинської мови та мотивів
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код