Категорії Інформація
Каси Додати подію
Степан Гіга. Золоті шлягери України
09 березня 2023

Степан Гіга. Золоті шлягери України

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Актова зала Коледжу ПДАТУ
м. Кам'янець-Подільський, вул. Лесі Українки, 93

Про подію

Акорди улюблених пісень: Степан Гіга «Золоті шлягери України» у Кам’янець-Подільському

У Актовій залі Коледжу ПДАТУ 9 березня ви маєте нагоду зустрітися зі Степаном Гігою та його творчою командою – вони підготували неймовірний концерт, який стане для вас кращим подарунком на початку весни.

Кращі пісні співака, яскраві костюми, неповторний тембр голосу – невже ви ладні таке пропустити? Тоді мерщій купуйте квитки, щоб обов’язково зустрітися та заспівати вголос те, що давно хотілось. А після того, як придбаєте квиток на цю подію, подивіться інші концерти у Кам’янець-Подільську та зробіть собі невеличкий концертний тур рідним містом.

Подарунки від Степана Гіги

Степан Гіга завжди переймається за те, щоб його виступи були яскравими та якісними. Тому співає без фонограми, щоб передати справжні емоції, готує музичні сюрпризи, спілкується з шанувальниками зі сцени та робить все це з великою радістю.

Цього вечора зазвучать мелодії улюблених душевних пісень про Батьківщину, про любов та віру, про рідний край та силу українського народу. І допомагати створювати таку атмосферу співаку буде гурт «Друзі мої».

Дарунком для слухачів стануть виступи молодих артистів з родини Гіги, які також порадують вас піснями. А ось спеціальний гість Гриць Драпак підготував для вас багато дотепних жартів. 

Впевнені, вам сподобається концерт! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код